Olvc Centrum Infomomenten Head
My Project 1 (1)

SAVE THE DATE

Wil je je graag inschrijven voor het schooljaar 2023-2024?
Onthoud dan zeker de datum van 27 maart ’23!

Aangezien we het aantal inschrijvingen voor 1A op campus Grotenberge beperken tot 90 leerlingen, zijn we wettelijk verplicht te werken met een aanmeldingssysteem.

Vanaf 27 maart tot en met 21 april kan je je inschrijven via de website nuaanmelden.be (zie ook knop onderaan). Kinderen op deze lijst krijgen voorrang bij de effectieve inschrijvingen (na inschrijvingen van broers/zussen van leerlingen en kinderen van personeelsleden).

Hoe dit concreet zal verlopen, verneemt u via de aanmeldingswebsite.

Tour SPECIAL

Na 4 succesvolle ’tours’ zijn er op zaterdag 25 maart opnieuw rondleidingen voor alle kinderen die volgend jaar naar het eerste middelbaar (1A) gaan. Natuurlijk ben je ook welkom als je in een hoger jaar van het secundair zit en een overstap overweegt naar onze school. Laat dit wel even op voorhand weten, zo kunnen we je de meteen de juiste informatie geven.

Kom je graag samen met een tweede gezin van vriend of vriendin, …? Dat kan ook, maar noteer dit dan zeker als opmerking bij de reservatie.

Wat is een ‘tour‘? Jullie krijgen een korte infosessie en een persoonlijke rondleiding door een leerkracht. We hopen jullie zo een beter beeld te geven van onze school, onze werking en onze filosofie. Maar vooral ook om met jullie kennis te maken en te antwoorden op mogelijke vragen die jullie hebben.

Inschrijven voor deze rondleidingen kan via onderstaande knop. Snel zijn is de boodschap!!!

Olvc Bevegem Infomomenten Rondleidingen