Oud-leerlingenbond

In 1990 groeide het idee bij enkele leerkrachten van onze school om de band met de afgestudeerde leerlingen levende te houden. De oud-leerlingenbond was een feit en datzelfde jaar nog vond de eerste oud-leerlingenavond met succes plaats.
Ondertussen is de oud-leerlingenbond uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het College.
Ieder jaar vinden er zelfs twee reünies plaats, één na de krokusvakantie – voor de alumni die dan 5, 10, 15, 20, … jaar afgestudeerd zijn – en één in november – voor de oud-leerlingen uit de laatste vier afstudeerjaren.
Deze reünies zijn een uitgelezen kans om herinneringen op te halen en bij te praten. Wij hopen u dan ook op deze reünies te mogen verwelkomen. En vergeet dan zeker niet af te spreken met uw klasgenoten. Tot dan!
Oproep:
Bent u een oud-leerling van onze school en voelt u zich geroepen om als contactpersoon op te treden voor uw vroegere klas? Stuur ons dan gerust een mailtje met uw gegevens.
U kan zich als oud-leerling ook altijd inschrijven op onze mailinglijst. Zo kunnen wij u op de hoogte houden van onze activiteiten en blijft ons adressenbestand up-to-date.
Voor meer informatie kan u terecht op bevegem-oudleerlingenbond@olvczottegem.be.

Geert Baekelandt
Voorzitter oud-leerlingenbond

Leden:
Guido De Staerke, Jan De Clercq, Stefan Pien, Frederik Droesbeke, Geert Busschop (schatbewaarder), Maaike Van Liefde, Hans De Four, Peter Gosseye, Cecile Pauwels, Stefaan De Langhe (directeur), Nicole Courtyn, Koen Petit, Steven Galle en Indra Haegeman.