Campus Centrum

Wie is wie?

Op Campus Centrum hebben we naast een uitgebreid team aan leerkrachten ook veel collega’s die je helpen met administratie of zorg. Klik op onderstaande knop om meer te weten te komen over o.a. de directie, de graadcoördinatoren en de secretariaatsmedewerkers.

Sinds 1 september 2022 is OLVC Centrum een Robin-school:
Robin
Olvc Centrum Algemeen
Olvc Centrum Les

Praktische info

Je wil weten hoe een schooldag op Campus Centrum verloopt? Kan je warm eten op de school of bestaat de mogelijkheid om een broodje te bestellen? Je hebt concrete vragen en je zoekt daarop een antwoord? Hieronder eventjes klikken en je wordt vast en zeker een pak wijzer.

Bereikbaarheid

Campus Centrum is de enige katholieke secundaire school in het hart van de stad Zottegem. De school heeft al jaren een uitstekende naam en staat bekend om de uitgebreide zorg en de kansen die je er krijgt om op je eigen tempo te groeien en jezelf te ontwikkelen. Maar hoe geraak je er? Je komt hieronder meer te weten.

Olvc Centrum Tuin Bereikbaarheid
Olvc Centrum Keuken

Studieaanbod campus Centrum

Op Campus Centrum kan je terecht voor uitstekend beroeps- en technisch secundair onderwijs. Wij bieden studierichtingen aan in drie domeinen (vanaf de tweede graad): economie & organisatie, taal & communicatie en maatschappij & welzijn. Maak hier kennis met ons volledige aanbod. En geloof ons … dat is héél erg ruim!

Ouderraad campus Centrum

De ouderraad bestaat uit een gemotiveerde groep van ouders die een zestal keer per jaar vergaderen. Daarnaast zijn zij vaak van de partij op bijvoorbeeld de open dag, een eetfestijn of een infoavond. Zij ondersteunen de school én de leerlingen en dragen bij tot het algemeen welzijn van élke leerling op school.

Olvc Centrum Ouderraad
Olvc Centrum Oud Leerlinge03

Oud-leerlingen campus Centrum

Een maal per jaar brengt de school de oud-leerlingen en hun oud-leerkrachten samen. Steevast is dat een gezellige avond ergens in November waarop anekdotes worden verteld, een glas wordt gedronken of oud-leerlingen komen vertellen over de weg die ze insloegen na hun studies op Campus Centrum.

OLVC NWS

Heb je interesse?
Schrijf je in voor het volgende schooljaar!