Studieaanbod - campus Centrum

1ste graad

1ste leerjaar

2de leerjaar

2de graad

3de leerjaar

4de leerjaar

3de graad

5de leerjaar

6de leerjaar

7de jaar

Campus Centrum

Het Onze-Lieve-Vrouwcollege Campus Centrum heeft op dinsdag 12 maart om 13:00 een volzetverklaring gedaan voor het studiegebied economie en organisatie, eerste jaar van de tweede graad, meer bepaald voor de studierichting organisatie en logistiek. Momenteel zitten er in die klas 12 leerlingen.

Het Onze-Lieve-Vrouwcollege Campus Centrum heeft op woensdag 30 augustus 2023 om 8:00 een volzetverklaring gedaan voor het studiegebied maatschappij en welzijn, eerste jaar van de derde graad, meer bepaald voor de studierichting gezondheidszorg. Momenteel zitten er in die klas 24 leerlingen.

Het Onze-Lieve-Vrouwcollege Campus Centrum heeft op vrijdag 25 augustus 2023 om 10:00 een volzetverklaring gedaan voor het studiegebied economie en organisatie, tweede jaar van de tweede graad, meer bepaald voor de studierichting organisatie en logistiek. Momenteel zitten er in die klas 16 leerlingen.

Onze school wil met deze volzetverklaring kwalitatief onderwijs kunnen blijven garanderen aan alle leerlingen en tegelijkertijd de draagkracht en de daadkracht van de leraren kunnen blijven waarborgen.

Heb je interesse?
Schrijf je in voor het volgende schooljaar!