Campus Grotenberge

Wie is wie?

Een dringende vraag of opmerking voor onze directieleden, secretariaatsmedewerkers of (zorg)coördinatoren? Bel of stuur ons een mailtje! Wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

#groetenuitgrotenberge
#groetenuitgrotenberge

Praktische info

Hoe verloopt jouw dag op school? Waar en wat kan je eten tijdens de middag? Welke activiteiten worden gepland onder de middag? Ontdek hier alle praktische informatie van campus Grotenberge.

Bereikbaarheid

Onze campus is gelegen langs grote invalswegen en dus heel makkelijk te be­reiken vanuit verschillende plaatsen.
De lesuren zijn bovendien afgestemd op het openbaar vervoer. Zo kan iedereen op tijd naar school of naar huis vertrekken. Onze ouderraad startte in januari ’23 een initiatief rond carpooling.

#groetenuitgrotenberge
#groetenuitgrotenberge

Studieaanbod campus Grotenberge

In het secundair onderwijs wordt veel belang gehecht aan de basisvorming.

De definitieve studiekeuze volgt in het derde jaar. De eerste jaren zijn dus breed algemeen vormend. Zo kunnen de leerlingen eerst met zoveel mogelijk vakken kennis kunnen maken.

Ouderraad campus Grotenberge

De ouderraad bestaat uit een team van geëngageerde ouders die een 8-tal keren per jaar samenkomen. Zij behartigen initiatieven voor het welzijn van onze leerlingen.

Olvc Grotenberge Ouderraad
#groetenuitgrotenberge

Oud-leerlingen campus Grotenberge

Ieder jaar heeft er een oudleeringenavond plaats. Het is de manier bij uitstek om elkaar nog eens te ontmoeten na het afstuderen op onze campus.

Heartsaver campus Grotenberge

O.-L.-Vrouwcollege campus Grotenberge slaat de handen in elkaar met de vzw Heartsaver. Deze vzw ijvert voor een maximale toegankelijkheid tot AED’s (= Automatische Externe Defibrillator) of HARTstarters. Een plotse hartstilstand is immers één van de grootste doodsoorzaken wereldwijd.

Olvc Grotenberge Heartsaver Vzw

OLVC NWS

Heb je interesse?
Schrijf je in voor het volgende schooljaar!