Campus Grotenberge

Wie is wie?

Een dringende vraag of opmerking voor onze directieleden, secretariaatsmedewerkers of (zorg)coördinatoren? Bel of stuur ons een mailtje! Wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Olvc Grotenberge Wie Is Wie
Olvc Grotenberge Praktische Info

Praktische info

Hoe verloopt jouw dag op school? Waar en wat kan je eten tijdens de middag? Welke activiteiten worden gepland onder de middag? Ontdek hier alle praktische informatie van campus Grotenberge.

Bereikbaarheid

Onze campus is gelegen langs grote invalswegen en dus heel makkelijk te be­reiken vanuit verschillende plaatsen.

Olvc Grotenberge Bereikbaarheid
Olvc Grotenberge Studieaanbod

Studieaanbod campus Grotenberge

In het secundair onderwijs wordt veel belang gehecht aan de basisvorming.

De definitieve studiekeuze volgt in het derde jaar. De eerste jaren zijn dus breed algemeen vormend. Zo kunnen de leerlingen eerst met zoveel mogelijk vakken kennis kunnen maken.

Ouderraad campus Grotenberge

De ouderraad bestaat uit een team van geëngageerde ouders die een 8-tal keren per jaar samenkomen. Zij behartigen initiatieven voor het welzijn van onze leerlingen.

Olvc Grotenberge Ouderraad
Olvc Grotenberge Oud Leerlinge02

Oud-leerlingen campus Grotenberge

Ieder jaar heeft er een oudleeringenavond plaats. Het is de manier bij uitstek om elkaar nog eens te ontmoeten na het afstuderen op onze campus.

Heartsaver campus Grotenberge

O.-L.-Vrouwcollege campus Grotenberge slaat de handen in elkaar met de vzw Heartsaver. Deze vzw ijvert voor een maximale toegankelijkheid tot AED’s (= Automatische Externe Defibrillator) of HARTstarters. Een plotse hartstilstand is immers één van de grootste doodsoorzaken wereldwijd.

Olvc Grotenberge Heartsaver Vzw

OLVC NWS

25 maart 2022

OLVC steunt vzw Heartsaver

O.-L.-Vrouwcollege slaat de handen in elkaar met de vzw Heartsaver. Deze vzw ijvert voor een maximale toegankelijkheid tot AED’s of HARTstarters.
29 september 2021

Workshops OLVC voor 12-jarigen

Ben jij ook benieuwd naar onze aanpak in het secundair onderwijs? Schrijf je dan in voor onze workshops en kom alles te weten.
3 juni 2021

Nieuwe studierichtingen vanaf 1 september 2021

Kies jouw toekomst vanaf 1 september 2021 met de nieuwe studierichtingen op campus Bevegem, campus Centrum en campus Grotenberge.

Heb je interesse?
Schrijf je in voor het volgende schooljaar!